Makelaar & verhuurder

Optimaal resultaat? Als makelaar of verhuurder heeft u te maken met consumenten die een woning gaan ontruimen. Boedel & Zo acht het noodzakelijk om de woning op een vernieuwde en representatieve wijze aan te bieden, met als doel hiermee het optimale resultaat te bereiken. Op deze manier is het oude interieur inclusief vloeren geheel verwijderd. Indien gewenst plaatsgemaakt voor een vernieuwd en levendig interieur.
Enkel het ontruimen van woningen behoort ook tot de mogelijkheden. Het ontruimen van een woning is een tijdrovend en intensief proces.
Daarom neemt Boedel & Zo graag deze zorg voor uw client uit handen.

Veiling en opkopen 
Indien de boedel goederen met een hoge waarde bevat dan zullen deze goederen worden aangeboden aan een veilingbedrijf. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje veiling & opkoop. In the following sentence, for example, unrealistic has the wrong connotations for the writer`s purpose in such stories it is exciting to break away from the predictable world we live in and to enter an unrealistic world https://essaydragon.com/ where anything can happen