Woningbouw en thuiszorg

Huur opgezegd?

Woningbouw
Het komt regelmatig voor dat er een ontruiming plaatsvindt via de woningbouwvereniging als bijvoorbeeld de huur van een woning is opgezegd. Boedel & Zo zal afspraken maken met de contactpersoon van de woningbouwvereniging om, in goed overleg, de ontruiming in gang te zetten. Boedel & Zo heeft een ruime ervaring in het ontruimen van woningen en zal op een vakkundige wijze zorgdragen voor de ontruiming conform de wensen van, in dit geval, de woningbouw.

Thuiszorg
Ook wordt er steeds vaker via de thuiszorg ontruimingen aangevraagd. Boedel & Zo werkt op de volgende wijze; we maken een afspraak bij u thuis en bespreken op dat moment alle wensen en mogelijkheden. U krijgt een op maat gemaakte vrijblijvende offerte waarin uw wensen duidelijk zijn opgenomen.

Boedel & Zo beschikt over alle benodigde middelen om de ontruiming voorspoedig en efficiënt te laten verlopen. Vraag gerust een gratis offerte aan!

Veiling en opkopen
Indien de boedel goederen met een hoge waarde bevat dan zullen deze goederen worden aangeboden aan een veilingbedrijf. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje veiling & opkoop.

The wliter can choose we do your essay one list to be the basis for a single paragraph or all three for an essay